Kuinka saapua

Kartta ja ajo-ohjeet

Myllypuron Ostari sijaitsee Myllypuron metroaseman, Itä-Helsingin terveysaseman ja tulevan Metropolian kampuksen vieressä. Autolla tultaessa ostarille pääsee helposti Kehä I:ltä ja bussiliikenne kulkee ostarin ohitse Myllypurontietä.

Myllypuron ostarille autolla ja  pysäköintihalliin osoite on Kivensilmänkuja 1, 00920 Helsinki. Virallinen katuosoite on Kiviparintie 2, 00920 Helsinki.

Bussi- ja metroaikataulut »

Pysäköinti

Myllypuron Ostarin pysäköintitilat palvelevat ostarin asiakkaita, Myllypuron Ostarin yläpuolella olevien asuntojen asukkaita ja julkisia liikennevälineitä käyttäviä liityntäpysäköijiä.

Pysäköintihallissa on yhteensä 270 pysäköintipaikkaa, joista asiakaspaikkoja on 80, asukaspaikkoja 150 ja liityntäpysäköijille on 40 pysäköintipaikkaa. Asiakas-, asukas- ja liityntäpysäköintipaikat on merkitty omilla tunnuksilla.

Myllypuron Ostarin pysäköintihalli on asiakkaille avoinna ma-pe klo 7-21.15, la 7-18.15 ja sunnuntaisin klo 12-18.15

Asiakaspysäköinti
Myllypuron Ostarilla on 80 ilmaista asiakaspysäköintipaikkaa. Myllypuron Ostarin liikkeiden asiakkaille pysäköinti on yhden tunnin ajan ilmainen, jonka jälkeen 2 euroa/tunti.

Sisäänajo Myllypuron Ostarin pysäköintihalliin Kivensilmänkujan puolelta. Tarkka osoite navigaattoriin on  Kivensilmänkuja 1, 00920 Helsinki.

Liityntäpysäköinti
Liityntäpysäköinti on joustava tapa yhdistää henkilöauton ja joukkoliikenteen käyttö. Voit saapua Myllypuron Ostarille omalla autolla ja jatkaa joukkoliikenteellä vaikkapa työpaikallesi. Kotimatkalla voit tehdä ruokaostoksesi ja hoitaa muut asiassa helposti Myllypuron Ostarin liikkeissä. Liityntäpysäköinti 2 €/kerta.