Yhteystiedot

Avaa kartta

Myllypuron Ostari - muitta mutkitta

Muitta mutkitta Myllypuron Ostarille. Myllypuron Ostari on enemmän kuin kauppakeskus. Myllypuron Ostarilla päivittäiset ostokset hoituvat nopeasti ja sujuvasti muitta mutkitta. Kauppakeskus Myllypuron Ostari on lähellä kotia, työmatkaa ja harrastuksia Myllypuron metroaseman ja Liikuntamyllyn vieressä.

Myllypuron Ostari on tämän päivän lähipalvelujen keskus. Kauppakeskukseen on helppo tulla, Myllypuron Ostari kuuluu ihmisten arkeen ja auttaa päivittäisten rutiinien hoitamisessa. Myllypuron Ostari on sujuvan arjen kumppani.

Yhteystiedot

Ylläpitopäällikkö

Henri Rosenlund
henri.rosenlund@colliers.com
Puh. 044 7238788

 

Pysäköinti

Myllypuron Ostarin pysäköintitilat palvelevat asiakkaita, asukkaita ja liityntäpysäköintiä. Pysäköintipaikkoja on yhteensä 270, joista 40 on varattu liityntäpysäköinnille.

Sisäänajo Myllypuron Ostarin pysäköintihalliin on Kivensilmänkujan puolelta.

Osoite navigaattoriin: Kiviparintie 2, 00920 Helsinki

Lisätietoa pysäköinnistä »

 

Julkiset liikennevälineet


Myllypuron Ostari sijaitsee metroaseman, liikuntamyllyn ja terveysaseman vieressä. Myllypuron Ostarille  on helppo tulla metrolla, linja-autolla, henkilöautolla, kävellen tai pyöräillen. Myllikän ostari on esteetön! Metromatka Helsingistä Myllypuroon sujuu 16 minuutissa ja Kehä I:ltä matka Myllypuroon kestää autolla minuutin.

Metron ja bussin aikataulut löydät HSL:n sivuilta > www.hsl.fi

Myllypuron Ostarin katuosoite on: Kiviparintie 2, 00920 Helsinki

Lisätietoa julkisista liikennevälineistä »